Bioresonantie

shutterstock_335104052

Wat is bioresonantie?

Bio staat voor leven, resonantie voor trillingen. Bioresonantie staat dus voor de trillingen van het leven. Elk, systeem, onderdeel en orgaan van ons lichaam heeft een eigen frequentie. Bij bioresonantie maken we gebruik van een apparaat dat bepaalde lichaamseigen frequenties uitzendt. Afhankelijk van het orgaan of onderdeel van het lichaam dat we willen bereiken passen we deze frequentie daar op aan. Op deze manier kunnen we een orgaan of systeem in het lichaam mee laten resoneren (resonantie). Dit principe werkt hetzelfde als twee dezelfde stemvorken. Wanneer deze in dezelfde ruimte staan zal bij het aantikken van 1 van de stemvorken, de andere mee gaan trillen (resoneren).

Het doel van bioresonantie

Bioresonantie therapie is een uitstekend middel om het lichaam te testen en behandelen. Met het bioresonantieappraat kunnen we testen welke organen of systemen in het lichaam versterkt moeten worden. We onderzoeken welke frequenties belastend zijn voor het lichaam. De apparatuur stelt ons in staat om de harmonische en onharmonische trillingen van elkaar te scheiden. Harmonische trillingen worden beschouwd als gezondheidsbevorderend, onharmonische als schadelijk.

Uiteindelijk kunnen we uit deze gegevens bepalen wat de oorzaak is van de onharmonische trillingen die het lichaam terugstuurt. Enkele oorzaken kunnen zijn; bacteriën, virussen, parasieten of schimmels. Ook voedingsstoffen, pollen, metalen of dieren waar mensen allergisch op reageren kunnen we herkennen aan de frequenties. Net als elektro-smog, een geopatische belasting, een verzuring of een tekort aan vitaal-stoffen zoals mineralen en vitamines.

Voor wie is bioresonantie?

Bijvoorbeeld voor mensen die problemen hebben met de huid, luchtwegen en spijsvertering. Vaak worden deze klachten veroorzaakt door gevoeligheid voor een bepaalde voedingsstof. Met deze therapie onderzoeken we welke voedingsstof de boosdoener is. Op deze manier kunnen we uiteindelijk gericht de oorzaak van de klachten aanpakken.

Een behandeling duurt ongeveer 55 minuten en wordt meestal gecombineerd met een reflexzonebehandeling.

Meer weten over bioresonantie en wat het voor u kan betekenen?

Neem eens contact op met Therapeutisch Centrum Oss, wij geven u graag persoonlijk advies.